Pellegrini si chce nechať Lamparda v tíme aj v januári

NETKY.SK • 13 December 2014, 15:34 • 2 min
Pellegrini si chce nechať Lamparda v tíme aj v januári

LONDÝN - Tréner úradujúceho anglického futbalového šampióna Manchestru City Manuel Pellegrini by chcel vidieť Franka Lamparda v tíme aj v januári.

slovakia

left justify in out

"Frank je podľa mňa pre nás veľmi dôležitý hráč. Neviem povedať, čo sa stane. Je u nás len do konca decembra a o jeho služby sa zaujímajú ďalšie kluby. Dúfam, že sa o tom rozhodne čo najskôr," vyjadril sa argentínsky kouč "Citizens".

 

Tridsaťšesťročný veterán Lampard je na Etihad Stadium na hosťovaní do konca roka z tímu zámorskej MLS FC New York City, v doterajších desiatich ligových vystúpeniach strelil tri góly. V januári by mal odcestovať do Ameriky a zapojiť sa do prípravy New Yorku pred ďalším ročníkom, ktorý štartuje v marci.

 

Manchester si chce ponechať Lamparda v mužstve najmä pre skutočnosť, že v januári nebude k dispozícii Yaya Touré, ktorý bude reprezentovať Pobrežie Slonoviny na Africkom pohári národov.

 

Manchester City sa v sobotu od 16.00 h SEČ predstaví v rámci 16. kola Premier League na ihrisku Leicestru City.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona