Pellegrini sa zastal Mourinha, skritizoval netrpezlivosť majiteľov klubov

NETKY.SK • 9 November 2015, 12:06 • 2 min
Pellegrini sa zastal Mourinha, skritizoval netrpezlivosť majiteľov klubov

MANCHESTER - Manuel Pellegrini skritizoval netrpezlivosť majiteľov anglických futbalových klubov vzhľadom na aktuálny mohutnejúci tlak na trénerského kolegu z FC Chelsea Josého Mourinha.

slovakia

left justify in out

Portugalčan momentálne bojuje o svoju pozíciu v londýnskom klube napriek tomu, že ho v minulej sezóne doviedol k titulu. "The Blues" sú teraz na tom diametrálne odlišne, po 12 kolách im patrí 16. miesto. Čiľan Pellegrini, ktorý koučuje Manchester City, si tiež zažil svoje. V minulej sezóne sa mu nepodarilo obhájiť titul a už sa špekuluje o jeho nahradení Pepom Guardiolom. "Každý deň čítam, že idú vyhodiť Mourinha. Deje sa to aj Louisovi van Gaalovi v Manchestri United aj mne. Pomery sa zmenili, nerozumiem vlastníkom klubov. Keby som bol majiteľom, vybral by som si trénera, ktorý by zostal tri roky a potom sa rozhodol, čo ďalej. Niekoľko rokov predtým mali kluby v Anglicku s trénermi väčšie strpenie," povedal Pellegrini pred nedeľňajším súbojom s Aston Villou (0:0). Manchester City je momentálne na prvom mieste v Premier League s 26 bodmi o skóre pred londýnskym Arsenalom. Informoval portál goal.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies