Pellegrini poslal sústrastný telegram ruskému premiérovi

NETKY.SK • 26 Marec 2018, 17:01 • 2 min
Pellegrini poslal sústrastný telegram ruskému premiérovi

BRATISLAVA - Predseda vlády SR Peter Pellegrini (Smer-SD) poslal v pondelok sústrastný telegram ruskému premiérovi Dmitrijovi Medvedevovi v súvislosti s tragickým požiarom nákupného centra v sibírskom meste Kemerovo. TASR o tom informoval tlačový odbor Úradu vlády SR.

slovakia

left justify in out

Pellegrini v telegrame uviedol, že s veľkou ľútosťou a zármutkom prijal informáciu o tragickom nešťastí, ktoré v nedeľu postihlo sibírske mesto Kemerovo.

 

"Dovoľte mi ubezpečiť vás, že celé Slovensko úprimne súcití s rodinami a príbuznými obetí požiaru nákupného centra. Množstvo detských obetí činí túto tragédiu ešte hrozivejšou. Prijmite, prosím, moju úprimnú sústrasť a prejav mojej hlbokej úcty," napísal slovenský premiér.

 

Pri nedeľnom požiari v obchodno-zábavnom centre Zimná višňa v Kemerove na Sibíri zahynulo najmenej 64 ľudí. Nezvestných je stále 16 ľudí. Zranených bolo 44 osôb, pričom desať z nich je hospitalizovaných.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies