Pellegrini nepovedal, či bude vicepremiér, za parlamentom mu bude ľúto

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 12:20 • 2 min
Pellegrini nepovedal, či bude vicepremiér, za parlamentom mu bude ľúto

BRATISLAVA - Predseda parlamentu Peter Pellegrini nepovedal, či sa z Národnej rady SR presunie na Úrad vlády SR, kde by mal obsadiť post vicepremiéra pre investície.

slovakia

left justify in out

Potvrdil však, že ak túto prácu dostane, bude ju robiť s najväčším nasadením. "Bude to pre mňa výzva," poznamenal s tým, že ešte žiadnu funkciu nemá.

 

Na otázku, či bude šéf SNS Andrej Danko dobrý predseda parlamentu povedal, že pre každého nového šéfa zákonodarného zboru je táto funkcia výzva. Priznal, že už odpočítava dni, kedy sa bude porúčať. "V stredu mi možno bude aj trochu ľúto. Celkom som si na tú prácu zvykol. Ak dostanem šancu na novú prácu, bude to pre mňa výzva a budem ju robiť s najväčším nasadením," poznamenal.

 

Budúci vicepremiér pre investície má mať výrazne posilnené kompetencie v oblasti čerpania eurofondov. Post by mal údajne obsadiť Pellegrini.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona