Pellegrini nepodal ruku Mourinhovi, ten oslávil víťazný gól bujaro

NETKY.SK • 28 Október 2013, 10:51 • 2 min
Pellegrini nepodal ruku Mourinhovi, ten oslávil víťazný gól bujaro

LONDÝN - Ťažko niesol prehru v nedeľňajšom šlágri 9. kola anglickej futbalovej Premier League tréner Manchestru City Manuel Pellegrini.

slovakia

left justify in out

Po stretnutí, v ktorom jeho tím podľahol na Stamford Bridge domácej Chelsea Londýn 1:2 gólom Fernanda Torresa z 90. minúty, zamieril Čiľan priamo do kabíny bez toho, že by si podal ruku s náprotivkom Jose Mourinhom. "Nepodali sme si ruky. Nechcel som," stručne okomentoval situáciu Pellegrini, ktorého mužstvo utŕžilo tretiu ligovú prehru na súperových trávnikoch. Mourinho v pozápasovom televíznom rozhovore povedal, že chápe jeho správanie. "Prehral zápas gólom z poslednej minúty a ja mám preto pochopenie. Bol smutný z výsledku, čomu úplne rozumiem. Ak ho rozosmútilo niečo iné, čo som spravil zle, tak to tiež akceptujem. Navyše, v iných krajinách a kultúrach si podávame ruky len pred stretnutím, takže to nie je nič nezvyčajné," vravel portugalský tréner.

Ten okrem iného zaujal nezvyčajne bujarou oslavou víťazného gólu. Po Torresovej trefe sa vrhol medzi divákov, čo neskôr vysvetľoval tým, že sa snažil na tribúne nájsť svojho syna. "Bola to dráma do poslednej minúty. Ak niekto cíti, že som spravil niečo nevhodné, pokojne sa za to ospravedlním," vyhlásil Mourinho, ktorého citovala agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies