Pellegrini nemá problém podať si ruku s Mourinhom

NETKY.SK • 14 August 2015, 18:34 • 2 min
Pellegrini nemá problém podať si ruku s Mourinhom

MANCHESTER - Nedeľňajší šláger 2. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže Manchester City - FC Chelsea sľubuje zaujímavý a prestížny duel nielen na trávniku, ale aj na lavičke.

slovakia

left justify in out

Tréneri oboch špičkových klubov Manuel Pellegrini a José Mourinho sa totiž, mierne povedané, nemajú príliš v láske. Koncom októbra 2013 po dueli Premier League na pôde FC Chelsea odišiel čilský kouč Manchestru Pellegrini do kabín, keď predtým po prehre jeho zverencov 1:2 v nadstavenom čase odmietol športové gesto podania ruky portugalskému koučovi domácich Mourinhovi. Pred nedeľňajším duelom dvoch ostatných anglických ligových šampiónov na Etihad Stadium sa rodák zo Santiaga Pellegrini vyjadril, že nenávisť voči charizmatickému trénerovi FC Chelsea sa nezakladá na pravde. "Sme síce dosť odlišní, ale nemám problém potriasť si s ním ruku," citoval portál goal.com slová čilského lodivoda "Citizens". Ako je známe, jeho zverenci na úvod zdolali West Bromwich Albion na súperovej pôde presvedčivo 3:0, kým FC Chelsea ako úradujúci anglický majster pod Mourinhovou taktovkou len remizoval v 1. kole nového ročníka Premier League v domácom prostredí so Swansea City 2:2.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies