Pellegrini necíti tlak, v City už uvažujú o Simeonem

NETKY.SK • 11 Február 2015, 10:07 • 2 min
Pellegrini necíti tlak, v City už uvažujú o Simeonem

MANCHESTER - Futbalisti Manchestru City síce v poslednej dobe nepodávajú očakávané výkony, ale tréner Manuel Pellegrini necíti ohrozenie a žiaden tlak na odchod zo svojej stoličky.

slovakia

left justify in out

Podľa britských médií však už vedenie Citizens kontaktovalo Diega Simeoneho. Ak by klub nezískal v sezóne žiadnu trofej, mohol by prísť v lete do Manchestru súčasný kouč Atlética Madrid.

 

"Posledné dva roky odpovedám na túto otázku pravidelne a rovnako. Necítim tlak," priznal Pellegrini, ktorého zverenci nevyhrali v posledných štyroch stretnutiach Premier League a na vedúcu Chelsea už strácajú sedem bodov. "Nemáme dôvod na paniku. Sme na miestach, ktoré zaručujú Ligu majstrov. Ak zdoláme v stredu Stoke, budeme mať len o dva body menej ako v rovnakej fáze minulej sezóny. Máme oveľa dôležitejšie veci ako rozmýšľať o tlaku. Osobne ho necítim zvonku a ani zvnútra klubu," povedal Pellegrini. 

 

Simeone v minulosti niekoľkokrát vyhlásil, že je v Atléticu spokojný a nemá dôvod odchádzať. Cez prostredníka však zástupcom City údajne tiež povedal, že v prípade ponuky by mal o prácu záujem. Informácie zverejnil web BBC. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies