Pellegrini je ďalším renomovaným trénerom v čínskej Super League

NETKY.SK • 28 August 2016, 10:27 • 2 min
Pellegrini je ďalším renomovaným trénerom v čínskej Super League

PEKING - Bývalý tréner futbalistov Realu Madrid a Manchestru City Manuel Pellegrini z Čile sa stal novým trénerom čínskeho prvoligistu Che-pej CFFC. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Na poste vymení bývalého reprezentačného trénera Číny Tchie Li. Šesťdesiatdvaročný Pellegrini, ktorý v roku 2014 vyhral s MCFC anglický titul sa tak pridal k menám ako Luis Felipe Scolari či Sven-Göran Eriksson, ktorí pôsobia v čínskej Super League.

 

Čínske kluby investujú veľké peniaze do príchodov futbalistov i trénerov z Európy či Južnej Ameriky. Che-pej najnovšie získalo bývalého hráča Arsenalu Londýn Gervinha. V tomto prestupovom období minuli čínske kluby na príchody hráčov ako Ramires, Alex Teixeira, Ezequiel Lavezzi či Jackson Martinez okolo 300 miliónov amerických dolárov (cca 266 miliónov eur).

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies