Pellegrini je aj po prehre optimista: Za ruku Škrtela mala byť penalta

NETKY.SK • 14 Apríl 2014, 13:54 • 2 min
Pellegrini je aj po prehre optimista: Za ruku Škrtela mala byť penalta

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Manchester City Manuel Pellegrini napriek nedeľňajšej prehre 2:3 na ihrisku lídra FC Liverpool stále verí v zisk titulu v Premier League.

slovakia

left justify in out

"Budeme bojovať. Do konca sezóny sa stane ešte veľa vecí. Ak vyhráme obe svoje dohrávky, budeme iba bod za Liverpoolom, ktorý navyše ešte bude hrať s Chelsea. Táto prehra ešte neznamená, že sme titul stratili," vyhlásil Pellegrini, ktorého zverenci strácaju na Liverpool sedem bodov, no majú dva zápasy k dobru.

 

Podľa Pellegriniho by bolo "zlé pre futbal", ak by titul získala aktuálne druhá Chelsea, pretože hrá podľa neho príliš defenzívne. Naopak, spôsob hry Liverpoolu pochválil. "Bol to veľmi dobrý a kvalitný duel, pretože sa stretli dva tímy, ktoré radi útočia," povedal na margo nedeľňajšieho šlágra. "Zaslúžili sme si lepší výsledok, no nemali sme dostatok šťastia. V druhom polčase sme hrali výborne, na ihrisku bol len jeden tím a mali sme dosť šancí rozhodnúť. Pri ruke Martina Škrtela sme mali kopať jasnú penaltu, ale z našej prehry neviním rozhodcu..."

 

Z posledných šiestich zápasov hrá Manchester City až štyri doma, kde vyhral v tejto sezóne 14 z 15 duelov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies