Pellegrini dnes vytkol Igorovi Matovičovi, že sa skrýva

NETKY.SK • 20 Marec 2021, 13:41 • 2 min
Pellegrini dnes vytkol Igorovi Matovičovi, že sa skrýva

SLOVENSKO - Pellegrini vyčítal premiérovi, že sa skrýva. Predseda vlády má byť podľa neho vo funkcii 24 hodín denne, sedem dní v týždni.

slovakia

left justify in out

Peter Pellegrini dnes v RTVS povedal, že "nepozná žiadnu vládu na svete, ktorá si práve teraz v čase pandémie vyberie tri týždne na riešenie svojich problémov". Podotkol, že Slovensko momentálne nemá ministra zdravotníctva ani ministra práce. Práve tieto funkcie považuje v súčasnej situácii za kľúčové.

 

img

Pellegrini vyčítal premiérovi, že sa skrýva. Predseda vlády má byť podľa neho vo funkcii 24 hodín denne, sedem dní v týždni. Kollár zasa tvrdil, že sa Matovič nestiahol a stále si robí svoju prácu.

 

img

 

Ocenil, že neprilieva olej do ohňa, je zdržanlivý a nepíše „hejterské" statusy. To však nemôže tvrdiť o Sulíkovi.

Poslanci okolo Pellegriniho sa nechystajú v parlamente vyvolať hlasovanie o nedôvere vlády. Nikto z koaličných poslancov ich v tejto súvislosti ani neoslovil. Expremiér podotkol, že sa snažia momentálne vyzbierať podpisy pod vyhlásenie referenda o predčasných voľbách.

 

Kollár uviedol, že vie o konkrétnom poslancovi SaS, ktorý bol za tými opozičnými. „Keď chce koaličný poslanec povaliť vládu, tak tu sa končí sranda," doplnil.

 

Prečítajte si tiež: Smer-SD bude riešiť núdzový stav na Ústavnom súde



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies