Pellegrini dnes diskutoval o problémoch regiónu v Zlatých Moravciach

NETKY.SK • 23 Január 2017, 16:32 • 2 min
Pellegrini dnes diskutoval o problémoch regiónu v Zlatých Moravciach

BRATISLAVA – Podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini dnes diskutoval so študentmi Strednej odbornej školy technickej v Zlatých Moravciach o ochrane súkromia a bezpečnosti na internete. Neustálu potrebu nových zamestnancov potvrdilo počas jeho návštevy závodu vedenie firmy SECOP, s.r.o., najväčšieho a zároveň jedného z najúspešnejších zamestnávateľov v okrese vyrábajúceho najmodernejšie kompresory novou technológiou. Aktuálne problémy regiónu a možnosti riešenia prediskutoval na stretnutí so starostami a primátormi.

slovakia

left justify in out

Firma SECOP, s.r.o., dlhodobo ponúka dobrú, stabilnú a solídnu prácu, ako aj zázemie pre rodinu, pričom priemerná mzda bez započítania miezd manažmentu vysoko prevyšuje celorepublikovú priemernú mzdu. „Oceňujem, ako spolupracujete priamo so školami bez využívania sprostredkovateľských agentúr,“ zdôraznil Peter Pellegrini.

 

Stredná odborná škola technická sa zameriava na vzdelávanie študentov v strojárenských a elektrotechnických odboroch a aktívne spolupracuje s ich budúcimi zamestnávateľmi. Jej silnou stránkou je duálny systém vzdelávania, teoretické vyučovanie v škole a praktická príprava od 1. ročníka vo vybranom podniku, s ktorým má žiak uzatvorenú učebnú zmluvu. „Obe stretnutia potvrdili, že absolventi duálneho vzdelávania sú kvalifikovanými odborníkmi a perfektne pripravení podľa potrieb zamestnávateľa," uzatvoril Peter Pellegrini.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona