Pellegrini chce počas plošného testovania zbierať podpisy na referendum

NETKY.SK • 17 Január 2021, 13:0 • 2 min
Pellegrini chce počas plošného testovania zbierať podpisy na referendum

BRATISLAVA - Pellegrini chce na odberných miestach poskytnúť možnosť podpísať sa pod možnosť zvolania referenda.

slovakia

left justify in out

Bývalý premiér Peter Pellegrini v diskusnej relácii na TA3 ohlásil, že v prípade predčasného konca súčasnej vládnej koalície, je pripravený rokovať o vzniku novej vlády aj so stranami, ktoré sú v súčasnej koalície. Vraví, že koniec súčasnej vlády by nemusel znamenať návrat minulej.

 

V prípade, ak bude ohlásené ďalšie celopološné testovanie, predseda mimoparlamentnej strany, Hlas – sociálna demokracia (Hlas-SD) Peter Pellegrini, chce ľuďom na odberných miestach poskytnúť možnosť podpísať sa pod možnosť zvolania referenda. "Vyzbieranie potrebného počtu podpisov na zvolanie referenda netrvalo ani rok, ani pol roka, ale možno jeden víkend, kedy vláda vytiahne ľudí na celoplošné testovanie,“ povedal Pellegrini. Dodal tiež, že chce „zbaviť Slovensko tohto premiéra“.

 

Peter Pellegrini sa chystá zneužívať zdravotnú starostlivosť a vyhľadávanie chorých ľudí, ktorí môžu nebezpečný vírus...

Uverejnil používateľ Veronika Remišová Nedeľa 17. januára 2021

 

Na Pellegriniho slová reagovala aj predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová. Povedala, že snahu o zbieranie podpisov na referendum vníma ako zneužívanie.  „Peter Pellegrini sa chystá zneužívať vyhľadávanie chorých ľudí, ktorí môžu nebezpečný vírus ďalej šíriť vo svojom zamestnaní a okolí na politické aktivity a zbieranie podpisov na referendum. Týmto preráža dno slovenskej politiky a jasne ukazuje, že spojenie Pellegrini, Fico, Marian K. by bolo pre Slovensko nešťastím,” dodala Remišová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona