Pellegrini aj napriek prehre spokojný s hrou tímu, Pardew: Skvelý večer

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 10:32 • 2 min
Pellegrini aj napriek prehre spokojný s hrou tímu, Pardew: Skvelý večer

LONDÝN - Nádeje futbalistov Manchestru City na obhajobu titulu v anglickej lige dostali ďalšiu vážnu trhlinu. Úradujúci šampión nečakane zakopol v pondelkovom stretnutí 31. kola, keď prehral na ihrisku Crystal Palace 1:2.

slovakia

left justify in out

City v prvom polčase dominovali a mrzieť ich mohli najmä tri veľké nepremenené šance. Do vedenia tak išli ako prví domáci - Glenn Murray sa v 35. minúte dostal k odrazenej lopte a umiestnil ju za chrbát Joa Harta. Hostia zažili ďalšiu studenú sprchu krátko po zmene strán, keď Jason Puncheon sa postavil k priamemu kopu, prekopol päťčlenný múr a jeho efektná strela skončila v ľavom rohu brány. Hráči Manchestru si aj naďalej vytvárali šance, no nedokázali nájsť recept na obranu Crystal Palace. Dvanásť minút pred koncom zásluhou Yayu Toureho len skorigovali stav na 1:2 z ich pohľadu. Citizens majú na konte 61 bodov a patrí im štvrtá priečka, sedem kôl pred koncom strácajú deväť bodov na vedúcu Chelsea Londýn, ktorá má ešte zápas k dobru.

 

"Nehovoríme o titule, bavíme sa len o víťazstvách v zápasoch. Na konci sezóny uvidíme, ktorý tím skutočne získal najviac bodov. Zakaždým, keď prídeme o body, veľmi to mrzí, najmä na konci sezóny. Ale musíme aj naďalej hrať tak ako teraz," cituje agentúra AP trénera ManCity Manuela Pellegriniho. "Od začiatku do konca sme hrali dobre, mali sme množstvo šancí, no prehrali sme, lebo súper strelil gól z ofsajdu a predviedol krásny priamy kop. O rozhodcoch sa nechcem baviť, nie je to moja povinnosť," dodal pre Sky Sports. Radosť zo zdolania úradujúceho majstra zavládla v domácej kabíne. "Pre nás to bol jedinečný večer. Majster k nám prišiel značne pod tlakom. Dnes ste ale mohli na mojom tíme vidieť pracovitosť, charakter a odhodlanosť," pochválil svojich zverencov kouč Alan Pardew.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies