Pellegrini a Ayew najlepší v Premier League za mesiac august

NETKY.SK • 11 September 2015, 10:49 • 2 min
Pellegrini a Ayew najlepší v Premier League za mesiac august

LONDÝN - Kouč futbalistov Manchestru City Manuel Pellegrini získal ocenenie pre najúspešnejšieho trénera v anglickej Premier League za mesiac august. Najlepším hráčom za spomínané obdobie sa stal útočník Andre Ayew z klubu Swansea City.

slovakia

left justify in out

"Citizens" vstúpili do sezóny štyrmi víťazstvami a bez straty bodu vedú tabuľku. V novom ročníku súťaže ešte ani raz neinkasovali a navyše strelili desať gólov, čo je najviac spomedzi všetkých tímov v lige. "Samozrejme, s doterajšími výsledkami sme spokojní. Sezóna je však ešte len na začiatku a nás čaká veľa práce," povedal tréner úradujúcich vicemajstrov.

 

Ayew prišiel do waleského klubu počas leta ako voľný hráč. V štyroch zápasoch zaznamenal tri góly a jednu asistenciu. "Ocenenie by som nezískal bez spoluhráčov. Patrí celému tímu," citoval francúzskeho rodáka reprezentujúceho Ghanu oficiálny web Swansea.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies