Pelé vidí paralelu s rokom 1970

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 16:07 • 2 min
Pelé vidí paralelu s rokom 1970

RIO DE JANEIRO - Futbalový kráľ Pelé vidí paralelu brazílskej reprezentácie z majstrovstiev sveta 1970 so súčasnou a myslí si, že zápas "kanárikov" proti Mexiku na majstrovstvách sveta 2014 môže byť predzvesťou radostných chvíľ.

slovakia

left justify in out

Pelé si zaspomínal, ako mu pred 44 rokmi zneškodnil šance Angličan Gordon Banks, napokon sa však so spoluhráčmi tešil z úspechu a titulu majstra sveta.

 

Tentoraz bol pre Brazílčanov veľkou prekážkou v utorkovom stretnutí MS mexický brankár Guillermo Ochoa. "Predvádzal prvotriedne zákroky. Dúfam, že teraz to bude rovnaké ako v Mexiku 1970. Banks vtedy vytiahol skvelé zákroky proti mne, ale Brazília napokon vyhrala šampionát," povedal Pelé. 

 

Brazília má momentálne väčšiu silu v defenzíve ako v ofenzíve. V útoku je najväčšou zbraňou organizátorskej krajiny Neymar. "V tíme sú problémy v prechode do útoku. Nemôžeme všetko zvaľovať na Neymara. On je iba jeden z hráčov, toto je o celom mužstve," doplnil Pelé. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies