Pelé: Ronaldo nedovedie Portugalsko k úspechu

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 13:14 • 2 min
Pelé: Ronaldo nedovedie Portugalsko k úspechu

PARÍŽ - Legendárny brazílsky futbalista Pelé si nemyslí, že Cristiano Ronaldo dovedie Portugalsko k úspechu na majstrovstvách Európy vo Francúzsku.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je podľa 75-ročného trojnásobného svetového šampióna veľká sila ostatných národných tímov. "Ronaldo síce premenil rozhodujúcu penaltu v rozstrele finále Ligy majstrov, ale na ME je veľký počet mužstiev oveľa lepších ako Portugalsko. Bol som veľmi šťastný, že doviedol svoju krajinu do semifinále pred štyrmi rokmi. Najlepší sa zdajú byť Nemci, za nimi sú Španieli, Francúzi, Taliani a Angličania. Je škoda, že sa nekvalifikovali Holanďania. Avšak, treba si dať pozor na Portugalčanov a Belgičanov," povedal Pelé pre Times of India, prepis priniesol portál FourFourTwo.

Pelé dostal aj tradičnú otázku, koho z dvojice Ronaldo - Lionel Messi považuje za najlepšieho hráča súčasnosti. "Messi je definitívne najlepší hráč svojej generácie, o tom niet pochýb. Doviedol Argentínu do finále majstrovstiev sveta v mojej krajine a o rok neskôr aj do finále Copa América v Čile. Argentínčania nezvíťazili ani v jednom, ale sú na správnej ceste. Cristiano je mu veľmi blízko, hoci je to iný typ futbalistu. Niekedy je naozaj ťažké rozhodnúť, kto z nich dvoch je v popredí. Obaja sú vynikajúci hráči," dodala legenda svetového futbalu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona