Pelé: Ronaldo musí ďalej tvrdo pracovať, aby sa stal legendou

NETKY.SK • 14 Január 2014, 14:08 • 2 min
Pelé: Ronaldo musí ďalej tvrdo pracovať, aby sa stal legendou

PARÍŽ - Čerstvý držiteľ Zlatej lopty FIFA Cristiano Ronaldo musí naďalej na sebe tvrdo pracovať, aby sa stal futbalovou legendou. Pre magazín France Football to uviedol brazílsky velikán Pelé, ktorý portugalského kanoniera prirovnal k nedávno zosnulému Eusebiovi (71 rokov).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný rodák z Madeiry triumfoval v prestížnej ankete o najlepšieho svetového futbalistu roka pred Argentínčanom Lionelom Messim (FC Barcelona) a Francúzom Franckom Ribérym (Bayern Mníchov). Cennú trofej získal druhý raz v kariére a po piatich rokoch.

"Pre mňa bol zatiaľ posledným skutočným velikánom (Zinedine) Zidane. On jednoducho hral na rovnakej vysokej úrovni nepretržite posledných 10 rokov," citovala agentúra Reuters Pelého, ktorý v pondelok dostal Zlatú loptu určenú futbalovej legende. "V súčasnosti vyčnievajú Messi a Ronaldo nad zvyškom. Ronaldo mi trochu pripomína Eusebia. Je rovnako elegantný a má kreativitu najväčších hráčov. Musí však na sebe ďalej tvrdo pracovať, aby sa stal skutočnou legendou."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies