Pelé: Neymar ešte nie je na úrovni Messiho a C.Ronalda

NETKY.SK • 5 Jún 2016, 20:35 • 2 min
Pelé: Neymar ešte nie je na úrovni Messiho a C.Ronalda

SAO PAULO - Brazílska futbalová legenda Pelé si myslí, že jeho krajan Neymar ešte nedosiahol futbalovú kvalitu Lionela Messiho či Cristiana Ronalda. Dvadsaťštyriročný Neymar skončil tretí v prestížnej ankete Zlatá lopta FIFA 2015 pre najlepšieho hráča na svete práve za Messim a Ronaldom.

slovakia

left justify in out

Pelé verí, že Neymar sa raz stane najlepším hráčom, ale ešte má pred sebou dlhú cestu. "Poznám Neymara už odkedy bol malý chlapec a pred mnohými rokmi mi jeho tréneri hovorili, že je veľmi dobrý. To je pravda, ale stále nemá kvality Messiho ani Ronalda," povedal sedemdesiatpäťročný Pelé a prezradil aj, koho považuje za najlepšieho hráča súčasnosti: "Ak by som mal povedať, kto je aktuálna jednotka, povedal by som Lionel. Portugalčan má iný štýl hry, ale podľa môjho názoru je najlepší Messi." Informácie sú z portálu ESPN.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona