Pelé: Môj hlas by mal Messi, Zidane bol však lepší

NETKY.SK • 22 November 2013, 11:05 • 2 min
Pelé: Môj hlas by mal Messi, Zidane bol však lepší

PARÍŽ - Brazílska futbalová legenda Pelé by odovzdal svoj hlas na víťaza ocenenia Zlatá lopta FIFA pre najlepšieho hráča planéty za rok 2013 Argentínčanovi Lionelovi Messimu.

slovakia

left justify in out

Ďalšími horúcimi kandidátmi na zisk prestížnej trofeje sú Portugalčan Cristiano Ronaldo a Francúz Franck Ribéry. "Hlasoval by som za Messiho pre jeho techniku," vyhlásil Pelé počas podujatia v Sao Paule na margo 26-ročného útočníka FC Barcelona, ktorý je štvornásobným držiteľom tohto ocenenia. Sedemdesiattriročný Brazílčan však jedným dychom dodal: "Myslím si, že Zinedine Zidane bol lepší ako Messi. Zidane bol úžasný, pričom jeho spoluhráči neboli na úrovni Messiho spoluhráčov. Lionel je momentálne najlepší, ale v Barcelone hrá po boku Xaviho či Iniestu," citoval trojnásobného majstra sveta Pelého portál indiatimes.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies