Pekné gesto Zvolenčanov, dajú dresy do dražby, aby pomohli deťom s onkologickými chorobami

NETKY.SK • 27 Marec 2018, 11:20 • 2 min
Pekné gesto Zvolenčanov, dajú dresy do dražby, aby pomohli deťom s onkologickými chorobami

BRATISLAVA - Hokejisti HKM Zvolen, účastníka najvyššej slovenskej súťaže Tipsport ligy, sa rozhodli pomôcť deťom s onkologickými chorobami.

slovakia

left justify in out

"V prvej fáze sezóny 2017/2018 Zvolenčania odohrali 56 zápasov, z nich časť v dresoch, ktoré teraz prichádzajú do dražby a dostanú sa do rúk hokejových fanúšikov. Sada červených dresov s retro nádychom, ktorá sa u priaznivcov stretla s mimoriadne kladným ohlasom, sa autorom naozaj vydarila. Na hrudi umiestnené kruhové logo HKM je dominantné, keďže tieto dresy boli vyrobené výnimočne bez reklám. Niečo podobné sa tak rýchlo nezopakuje, o to je teda táto kompletná sada červeno-modrých dresov výnimočnejšia. Výnimočné bude aj naloženie s finančnými prostriedkami získanými z dražby. HKM Zvolen ich poukáže občianskemu združeniu Svetielko nádeje - centru pomoci detskej onkológie pri Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Banskej Bystrici. Jeho hlavným cieľom je zlepšovanie kvality života detí s onkologickým, alebo iným nevyliečiteľným ochorením," píše sa na webe HKM Zvolen.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona