Pekné gesto Ronalda zachránilo niekoľko desiatok psov v útulku

NETKY.SK • 10 Február 2017, 10:48 • 2 min
Pekné gesto Ronalda zachránilo niekoľko desiatok psov v útulku

BRATISLAVA/GOUVEIA – Hviezda Realu Madrid a niekoľkonásobný držiteľ najprestížnejších futbalových ocenení Cristiano Ronaldo jednoduchým gestom pomohol k záchrane útulku s osemdesiatkou psov v portugalskom meste Gouveia.

slovakia

left justify in out

Útulok Cantinho da Lili sa totiž ocitol vo finančných ťažkostiach a hrozilo jeho uzatvorenie, pričom mesačné náklady na veterinárne ošetrenie a starostlivosť predstavujú približne dvetisíc eur.  Ronaldo sa o problémoch dopočul a obratom venoval do aukcie dres so svojím podpisom.

 

"Zo srdca Ronaldovi ďakujem. Je to jednoduché gesto, ale veľmi dôležité," uviedla majiteľka útulku Liliana Santosová a prostredníctvom tlače mu poďakovala. Majster Európy a 4-násobný víťaz ankety Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) pre najlepšieho futbalistu podporuje aj ďalšie charitatívne projekty, je napríklad oficiálnym ambasádorom nadácie Save the Children.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies