Pekné gesto Moratu, víťazstvo na Malte venoval trénerovi

NETKY.SK • 27 Marec 2019, 15:21 • 2 min
Pekné gesto Moratu, víťazstvo na Malte venoval trénerovi

Ta'Qali - Španielsko zvíťazilo v utorkovom zápase F-skupiny kvalifikácie EURO 2020 na Malte 2:0 po presných zásahoch Alvara Moratu. V Ta'Qali nesedel na lavičke favorizovaných hostí hlavný tréner Luis Enrique, za jeho absenciou sú bližšie nešpecifikované rodinné dôvody. Kormidla trojnásobných majstrov Európy sa ujal jeho asistent Robert Moreno.

slovakia

left justify in out

Z marcového asociačného termínu vydolovala "La Furia Roja" plný počet šesť bodov a je na čele tabuľky, pred tromi dňami v kvalifikačnej ouvertúre zdolala Nórsko 2:1. "Je to pre nás dôležité víťazstvo, pretože máme cieľ kvalifikovať sa na šampionát čo najskôr," uviedol Morata, ktorý je na hosťovaní v Atleticu Madrid z londýnskej Chelsea. Španieli mali celý zápas veľkú prevahu, dôkaz je aj ich 80-percentné držanie lopty a celkovo 23 streleckých pokusov.

 

 

"Mali sme špeciálnu motiváciu uspieť. Toto víťazstvo venujeme nášmu trénerovi," dodal 26-ročný útočník, ktorý má na konte pätnásť presných zásahov v reprezentačnom drese. V medzištátnom zápase skóroval prvýkrát od 11. novembra 2017, keď v Malage prispel k víťazstvu 5:0 nad Kostarikou. Najbližšie sa Španieli predstavia v rámci kvalifikačných bojov 7. júna na Faerských ostrovoch.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies