Pekné gesto Cristiana Ronalda: Žene vrátil telefón a zobral ju na večeru

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 10:45 • 2 min
Pekné gesto Cristiana Ronalda: Žene vrátil telefón a zobral ju na večeru

LAS VEGAS - Portugalský futbalový fenomén Cristiano Ronaldo počas posledných dovolenkových dní v Las Vegas potešil mladú slečnu, ktorej osobne odovzdal stratený telefón. Austin Millanová prišla o svoje zariadenie v meste kasín, kde sa v rovnakom čase nachádzal i najlepší futbalista planéty za rok 2014.

slovakia

left justify in out

Mladá Američanka po zistení straty zavolala na svoje číslo a na druhej strane sa ozval hlas hviezdy madridského Realu. Ronaldo trval na osobnom stretnutí s večerou, po ktorej sa spoločne so sympatickou slečnou vyfotili. "Zlá správa je, že som pred dvoma dňami stratila svoj telefón. Dobrá je, že ho našiel Cristiano Ronaldo a ešte lepšou je tá, že ma včera pozval na večeru," uviedla na svojom Instagrame dáma v problémoch.

 

Millanová strávila s Ronaldom jeden z jeho posledných dovolenkových dní tohto roka. CR7 už 10. júla spoločne s "bielym baletom" odštartuje honbu za revanšom za vlaňajšiu sezónu, v ktorej kráľovský klub nesiahol ani po jednej z cenných trofejí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona