Pékerman neprehral deväť zápasov v rade, vyrovnal rekord

NETKY.SK • 29 Jún 2014, 16:00 • 2 min
Pékerman neprehral deväť zápasov v rade, vyrovnal rekord

KOLUMBIA - Tréner futbalovej reprezentácie Kolumbie José Pékerman neprehral v riadnom hracom čase už deväť zápasov v rade na majstrovstvách sveta vo futbale.

slovakia

left justify in out

Vyrovnal tak rekordný zápis legendárneho kormidelníka Vittoria Pozza, ktorý doviedol Taliansko v rokoch 1934 a 1938 k dvom titulom majstra sveta.

 

Šesťdesiatštyriročný bývalý stredopoliar začal túto skvelú sériu piatimi zápasmi na svetovom šampionáte v Nemecku v roku 2006, kde viedol jeho rodnú Argentínu. "Albicelestes" vtedy podľahli nemeckým reprezentantom vo štvrťfinále na Olympijskom štadióne v Berlíne až v jedenástkovom rozstrele. Ďalšie štyri stretnutia si pripísal na tohtoročných MS v Brazílii, keď doviedol Kolumbiu medzi osem najlepších tímov na turnaji. Zhodou okolností jeho tím znovu vyzve v boji o semifinále hostiteľov šampionátu - tentoraz domácich Brazílčanov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies