Pekaríka záujem Leicesteru teší: No nechcem predbiehať

NETKY.SK • 5 Apríl 2016, 12:03 • 2 min
Pekaríka záujem Leicesteru teší: No nechcem predbiehať

BERLÍN - Slovenskému futbalistovi Petrovi Pekaríkovi lichotí záujem lídra anglickej ligy Leicesteru City o jeho osobu. Nechce však predbiehať udalosti prípadných prestupových rokovaní a okrem toho v rozhovore pre internetový portál sport.sk poznamenal, že s jeho zamestnávateľom Herthou Berlín ho viaže kontrakt do leta 2018.

slovakia

left justify in out

"O záujme Leicesteru City som sa dozvedel najskôr z médií a následne aj od môjho manažéra, s ktorým mám tento týždeň stretnutie v Berlíne a po ňom budem možno vedieť viac. Samozrejme, je veľmi príjemné počuť, že sa o mňa zaujíma líder Premier League, ale v tomto smere by som zatiaľ nechcel hovoriť nič viac a ani predbiehať, keďže určite by musela najskôr prísť konkrétna ponuka a musela by sa k tomu určite vyjadriť aj Hertha, s ktorou mám zmluvu ešte na ďalšie dva roky (do leta 2018)," citoval Pekaríka portál sport.sk. Dvadsaťdeväťročný pravý obranca považuje anglickú ligu za najlepšiu na svete. "Sledujem aj skvelé počínanie Leicester City a za doterajšie skvelé vystúpenia mu prajem zisk majstrovského titulu," povedal Pekarík o tíme "líšok", ktoré majú šesť kôl pred koncom sezóny sedembodový náskok na čele tabuľky pred druhým Tottenhamom.

 

Stabilný člen reprezentácie pôsobí v Nemecku už takmer sedem rokov. Za ten čas si na bundesligu zvykol, nebráni sa však ponuke z inej krajiny. "Prežívam v nej dlhodobo krásne futbalové obdobie, či už nemecký majstrovský titul s Wolfsburgom, postup s Herthou do bundesligy, vedenie Herthy vo viacerých zápasoch ako kapitán mužstva alebo momentálne 3. miesto v tabuľke. Podľa slov môjho agenta sa o mňa zaujímajú viaceré kluby, ale ako som už povedal, nechcem vytvárať špekulácie. S Herthou mám zmluvu na ďalšie dva roky a v Berlíne sme aj s manželkou veľmi šťastní," dodal Pekarík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona