Pekarík opäť naplno trénuje, proti Lipsku bude k dispozícii

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 14:06 • 2 min
Pekarík opäť naplno trénuje, proti Lipsku bude k dispozícii

Berlín - Slovenský futbalový reprezentant Peter Pekarík sa po zranení stehna opäť zapojil do tréningového procesu Herthy Berlín. Kouč aktuálne piateho tímu nemeckej Bundesligy Pál Dárdai uviedol, že krajný obranca už necíti žiadne bolesti a na sobotňajší duel proti RB Lipsko bude k dispozícii.

slovakia

left justify in out

Pekarík nedohral minulotýždňový zápas proti Werderu Brémy, keď po zásahu od protihráča utrpel narazené stehno. Vynechal niekoľko tréningov, ale v stredu už naplno zaberal so spoluhráčmi. "Peter je v poriadku, už nemá bolesti. Proti Lipsku môže hrať," citovala agentúra DPA maďarského kouča Herthy.

 

V sobotu mu bude chýbať Niklas Stark. Defenzívny stredopoliar, ktorý vynechal uplynulé tri stretnutia pre zranenie chodidla, stále trénuje len individuálne. "Niklas ešte potrebuje nejaký čas. Spolu s tímom by mal začať trénovať na budúci týždeň," dodal Dárdai.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies