Pekarík nastúpil prvýkrát po zranení stehenného svalu

NETKY.SK • 26 Október 2016, 11:25 • 2 min
Pekarík nastúpil prvýkrát po zranení stehenného svalu

HAMBURG - Na utorňajšom triumfe Herthy Berlín na ihrisku St. Pauli (2:0) v rámci šestnásťfinále Nemeckého pohára vo futbale sa podieľal aj slovenský obranca Peter Pekarík.

slovakia

left justify in out

Čoskoro 30-ročný rodák zo Žiliny (nar. 30. októbra 1986) odohral na pravom kraji obrany celé stretnutie. Utorňajší štart bol pre Pekaríka premiérovým od zranenia stehenného svalu, ktoré utrpel koncom septembra, tréner Herthy Pál Dárdai avizoval plán so zaradením skúseného Slováka už pred stretnutím. Pekaríkova plná minutáž proti St. Pauli zaiste potešila aj trénera slovenskej reprezentácie Jána Kozáka, ktorý musel v októbrových kvalifikačných dueloch o postup na MS 2018 proti Slovinsku a Škótsku oželieť hráčove služby. Druhý Slovák v berlínskom tíme Ondrej Duda nebol v utorok súčasťou zápasovej nominácie, po letnom zranení kolena sa stále pripravuje individuálne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies