Pekarík je druhý najdlhší čakateľ na bundesligový gól

NETKY.SK • 17 Október 2014, 12:26 • 2 min
Pekarík je druhý najdlhší čakateľ na bundesligový gól

BERLÍN - Slovenský reprezentant Peter Pekarík zohral v najvyššej nemeckej futbalovej súťaži I. bundeslige v drese Wolfsburgu a berlínskej Herthy dosiaľ 91 stretnutí, ale jeho premiérový gól nie a nie prísť.

slovakia

left justify in out

Denník Bild pripomenul, že v tomto smere dlhšie čaká na prvý presný zásah iba rovnako pravý bek Dennis Diekmeier z Hamburgu, ktorý neskóroval v 121 vystúpeniach.

 

"Ako obranca to mám ťažké, keďže pri štandardných situáciách to musím predovšetkým zabezpečovať vzadu a dopredu sa veľmi nehrniem. Každý týždeň si však želám, aby mi to tam konečne padlo. Snáď to klapne teraz v sobotu na trávniku Schalke. Musím sa prihovoriť Ronnymu a Salomonovi Kalouovi, možno mi prenechajú možnosť zahrávať pokutový kop..." poznamenal s nadhľadom čoskoro 28-ročný Žilinčan v službách Berlínčanov, ktorý v reprezentácii nastúpil na 57 stretnutí a raz skóroval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies