Pekarík burcuje Herthu: Už skutočne potrebujeme tri body

NETKY.SK • 23 September 2014, 16:39 • 2 min
Pekarík burcuje Herthu: Už skutočne potrebujeme tri body

BERLÍN - Víťazstva v úvodných štyroch dueloch sa futbalisti berlínskej Herthy nedočkali, ale slovenský reprezentant Peter Pekarík verí, že v stredu proti nevyspytateľnému Wolfsburgu v 5. kole nemeckej bundesligy sa to zlomí.

slovakia

left justify in out

Zverenci 51-ročného Holanďana Josa Luhukaya v otváracom stretnutí ročníka 2014/2015 viedli nad Werderom Brémy 2:0, ale napokon iba remizovali 2:2 a odvtedy akoby uťal: BSC dosiahol bilanciu 0 - 1 - 2 a v tabuľke mu patrí až 15. priečka.
"Už skutočne potrebujeme získať dôležité tri body. Zaslúžia si ich aj naši skvelí fanúšikovia. S každým víťazstvom rastie pravdepodobnosť našich ďalších úspechov," rozhovoril sa klubovej stránke pravý obranca Pekarík, ktorý pozná aj recept na úspech. "Potrebujeme ešte trochu času, aby sme našli správnu vyváženosť - nielen v obrane, ale v celom tíme. V útoku sme však stále nebezpeční," podotkol 27-ročný Žilinčan na margo siedmich presných zásahov Herthy, o ktoré sa predovšetkým postarali trojgóloví Ronny a Julian Schieber. 

 

Ambiciózny Wolfsburg je v tabuľke len o štyri miesta vyššie než Hertha a z Olympijského štadióna v stredu nechce odísť naprázdno. "Má široký káder, kvalitu na každom poste - dvoch, troch dobrých hráčov. Musíme sa však pozerať len na seba a veriť v úspech, iba tak môžeme zvíťaziť," domnieva sa Pekarík, ktorý je v Herthe aktuálne zástupcom kapitána Fabiana Lustenbergera a v sezóne 2008/2009 sa stal majstrom Nemecka práve s Wolfsburgom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona