Pekarík bude s vykĺbeným ramenom 3 až 6 týždňov mimo hry

NETKY.SK • 9 September 2015, 10:18 • 2 min
Pekarík bude s vykĺbeným ramenom 3 až 6 týždňov mimo hry

BRATISLAVA - Slovenský futbalový reprezentant Peter Pekarík nedohral utorňajší duel C-skupiny kvalifikácie EURO 2016 proti Ukrajine (0:0). Podľa lekára národného tímu Jána Baťalíka čaká 28-ročného ortodoxného pravého obrancu troj až šesťtýždňová maródka.

slovakia

left justify in out

Nad štartom Pekaríka tak visí otáznik v súvislosti s októbrovou kvalifikačnou derniérou, v ktorej budú mať Slováci dva pokusy na spečatenie postupu na šampionát - 9. októbra privítajú v Žiline Bielorusko a o tri dni neskôr sa predstavia v Luxembursku.

 

Pekarík išiel v 51. minúte na hranici vlastnej šestnástky do akrobatického zákroku so snahou priťuknúť loptu hlavou brankárovi Matúšovi Kozáčikovi. Vykĺbil si pritom rameno, s ktorým mal problémy už v minulosti. "Začala mu tŕpnuť ruka, preto sme ho preventívne transportovali do nemocnice v Žiline. Nemalo by byť poškodené kĺbové púzdro, no to ešte musí potvrdiť vyšetrenie magnetickou rezonanciou. Odhadujem, že dĺžka liečby potrvá tri až šesť týždňov," povedal lekár slovenského tímu Ján Baťalík na margo zdravotného stavu legionára Herthy Berlín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies