Pekár a Sládek podpísali nové zmluvy s Myjavou

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 12:42 • 2 min
Pekár a Sládek podpísali nové zmluvy s Myjavou

BRATISLAVA - Dve opory slovenského futbalového tímu Spartak Myjava sa dohodli na pokračovaní spolupráce a naďalej budú súčasťou klubu. Ofenzívni univerzáli Štefan Pekár a Peter Sládek podpísali s vedením mužstva z "kopaníc" nové zmluvy na dva roky.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálna internetová stránka 9. tímu tabuľky najvyššej súťaže v minulom súťažnom ročníku. Dvadsaťšesťročný Pekár bol s 11 gólmi najlepším kanonierom myjavského mužstva v uplynulej sezóne 204/2015, o rok mladší Sládek sa po hosťovaní v Trnave vrátil do svojho rodiska.

 

Kabínu Spartaka Myjava naopak opúšťa dvojica útočníkov Marek Kuzma (27 rokov) a Martin Janco (20). V kádri na novú sezónu nefiguruje ani Ivan Múdry, ktorý bude hosťovať v inom tíme. "Kuzmovi sa skončila u nás zmluva a klub si neuplatnil opčné právo. Jancovi sa uzavrelo hosťovanie," uvádza myjavský klubový web.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies