Pečieme medvedie labky

NETKY.SK • 20 December 2010, 10:03 • 2 min
Pečieme medvedie labky

Pečieme medvedie labky

slovakia

left justify in out

img

Medvedie labky

Suroviny:

250 g polohrubej múky, 125 g masla, 125 g práškového cukru, 125 g kokosovej múčky, 1 vajce, 1 vanilka, ½ balíčka kypriaceho prášku do pečiva, štipka soli, práškový cukor na obaľovanie

Príprava:

Všetky uvedené suroviny spolu zmiešame a vypracujeme si hladké cesto. Z cesta odoberáme malé kúsky, ktoré vtláčame do formičiek na pečenie. Uložíme na plech (cesto smerom hore) a upečieme vo vyhriatej rúre. Vlažné vyklopíme a obaľujeme.

Zdroj: autor. redakcia



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies