Pedrosa sa vráti v posledných pretekoch vo Valencii

NETKY.SK • 8 November 2016, 07:34 • 2 min
Pedrosa sa vráti v posledných pretekoch vo Valencii

VALENCIA - Španielsky motocyklista Dani Pedrosa sa vráti do kolotoča seriálu MotoGP na poslednom podujatí tejto sezóny v domácej Valencii.

slovakia

left justify in out

Jazdec tímu Repsol Honda vynechal predchádzajúce tri veľké ceny v Japonsku, Austrálii a Malajzii po zranení, ktoré utrpel na tréningu v Motegi. Utrpel zlomeniny kľúčnej kosti a lopatky na pravej strane tela a tiež fraktúru prsta na ľavej nohe. V jednom prípade ho nahradil aj šampión MotoGP z roku 2006 Nicky Hayden.

"Posledné tri týždne neboli pre mňa jednoduché, pretože som mal bolesti, predovšetkým bezprostredne po operácii. Veci sa potom zlepšovali zo dňa na deň, pomáhala mi aj myšlienka návratu vo Valencii. Stále nevieme, ako sa budem cítiť na motorke, ale teší ma, že som späť," povedal trojnásobný vicemajster sveta v MotoGP z rokov 2007, 2010 a 2012 Pedrosa pre portál motorsport.com. Jeho najlepším umiestnením v tejto sezóne je víťazstvo na VC San Marína.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies