Pedro súhlasil s podmienkami ManUtd, klub sa s Barcou ešte nedohodol

NETKY.SK • 18 August 2015, 14:37 • 2 min
Pedro súhlasil s podmienkami ManUtd, klub sa s Barcou ešte nedohodol

BARCELONA - Prestupová sága ohľadom španielskeho futbalistu Pedra sa chýli ku koncu. Krídelník FC Barcelona súhlasil podľa informácií Sky Sport s podmienkami zmluvy, ktoré mu ponúkol anglický gigant Manchester United.

slovakia

left justify in out

Definitívu prestupu teraz musia doladiť oba veľkokluby, a to stanovením konečnej prestupovej čiastky.

 

Tá by sa podľa britských a španielskych médií mala pohybovať na úrovni 30 miliónov eur. Dvadsaťsedem by mala "Barca" dostať priamo, zvyšné tri v bonusoch. Viceprezident "červených diablov" Ed Woodward pricestoval do Barcelony na pondelňajší odvetný duel o španielsky Superpohár, v ktorom Katalánci remizovali s Athetlic Bilbao 1:1 a po prehre 0:4 z prvého duelu nezískali šiestu trofej v tomto roku. Hoci sa oba kluby zatiaľ nedohodli na definitívnej prestupovej čiastke, Pedrova kariéra by mala pokračovať v United. "Dohoda medzi hráčom a United už existuje. Manchestru zostáva položiť na stôl 30 miliónov eur a všetko bude spečatené už tento týždeň, prípadne ten budúci," píše Sky Sport. Informácie potvrdili aj španielske médiá na čele s denníkom Marca.

 

Napriek rôznym špekuláciám Pedro napokon nastúpil na pondelňajší duel, no ani jeho spolupráca s Lionelom Messim a Luisom Suarezom nevyniesla "Barce" vytúžený obrat. Na pravom krídle však dostáva príležitosť len dočasne, keďže Brazílčan Neymar má mumps. Odchod 28-ročného hráča z Barcelony je spojený práve s nedostatkom hracieho času.

 

Vedenie United by ďalším atraktívnym prestupom len potvrdilo svoju dominanciu na letnom prestupovom trhu. V rámci neho získali "červení diabli" holandského kanoniera Memphisa Depaya z PSV Eindhoven, kapitána nemeckých majstrov sveta Bastiana Schweinsteigera, zo Southamptonu prišiel talentovaný stredopoliar Morgan Schneiderlin a pravý kraj obrany vystužil Matteo Darmian z FC Turín. Za spomínané kvarteto utratili United viac ako 107 miliónov eur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies