Pedro Rizzo sa lúči s knokautom

NETKY.SK • 16 September 2015, 11:25 • 2 min
Pedro Rizzo sa lúči s knokautom

RIO DE JANEIRO - Po big Nogovi sa lúčime s ďalšou brazílskou legendou Pedrom Rizzom. Na rozdiel od Big Noga sa však Rizzovi podarilo v poslednom zápase zvíťaziť. Posledný zápas mal na akcií Face To Face 12. Pôvodne mal zápasiť proti Travisovi Fultonovi, ktorého prezívajú IRONMAN, lebo na konte má neuveriteľných 312 profi zápasov. No Fulton nakoniec ochorel a musel ho zastúpiť Andrew Flores Smith.

slovakia

left justify in out

Zápas trval iba jedno kolo. Na začiatku sa súperi vôbec nešetrili, údery padali hlava nehlava. Smithovi sa potom podarilo dostať Rizza na zem, ale rozhodca ich postavil. Po tomto začal Rizzo tvrdý útok na nohy súpera, stehná súpera zasypával s obrovskými kopmi. Smith to do konca kola ešte vydržal ale do druhého kola už nenastúpil kvôli bolestiam. Týmto Rizzo vyhráva na TKO!

 

Rizzo zavesil mma rukavice po 19 ročnej aktívnej kariére. Začínal v menších organizáciach odkiaľ sa po pár zápasoch prepracoval do UFC, kde od zápasil 14. Zápasov. Podarilo sa mu zvíťaziť proti menám ako Mark Coleman, Josh Barnet, Dan Severn alebo Andrej Arlovski.

 

V menších organizáciach si ešte zmeral sily s legendami ako Jef Monsono, Josh Barnet alebo Ken Shamrock. Samozrejme sa mu nad nimi podarilo zvíťaziť. Neboli na vrchole svojích kariér, ale predsa každé víťazstvo sa ráta. Na svojom konte má 20 výhier a 11 prehier. Medzi jeho ďalšie plány patrí trénovanie zápasníkov.

 

"Bol som z odchodu nervózny, no bolo to už na čase. Posledný zápas venujem svojim zverencom a dcére ktorá ma ešte chcela vidieť súťažiť. Ale je čas na odchod, je čas aby sa ukázali nové talenty. Všetko sa to skončilo tak ako aj začalo s veľkými kopmi v Brazílií"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies