Pedro Almodóvar pre Panamské dokumenty zrušil propagáciu svojho nového filmu

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 07:03 • 2 min
Pedro Almodóvar pre Panamské dokumenty zrušil propagáciu svojho nového filmu

MADRID - Filmový režisér Pedro Almodóvar zrušil akcie na propagáciu svojho nového filmu Julieta po obrovskom záujme o schránkovú spoločnosť, ktorú pred rokmi vlastnil so svojím bratom. Informovali o tom dnes španielske médiá.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tlačová agentúra Europa Press uviedla, že Almodóvar zrušil svoju účasť na fotografovaní i poskytovanie rozhovorov pred dnešnou premiérou filmu v Madride. Almodóvarova produkčná spoločnosť El Deseo nereagovala na otázku agentúry AP, či sa k tomu môže vyjadriť.

 

Julieta je 20. film Almodóvara a v španielskych kinách sa začne premietať v piatok. Herci vystupujúci vo filme rozhovory neposkytli.

 

Režisérov mladší brat Agustín v pondelok povedal, že za rozhodnutím zriadiť spoločnosť na Britských Panenských ostrovoch stál jeho nedostatok skúseností.

 

Správa o ich offshore spoločnosti vyšla najavo po úniku tzv. Panamských dokumentov, podľa ktorých právnická spoločnosť Mossack Fonseca v uplynulých rokoch pomáhala obchádzať daňové zákony stovkám ľudí. Okrem bratov Almodóvarovcov napríklad aj futbalistovi Lionelovi Messimu, tete španielskeho kráľa či argentínskemu prezidentovi Mauriciovi Macrimu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies