Pečovský predĺžil zmluvu s MŠK Žilina

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 14:52 • 2 min
Pečovský predĺžil zmluvu s MŠK Žilina

ŽILINA - Piaty tím najvyššej slovenskej futbalovej súťaže Fortuna ligy 2015/2016 MŠK Žilina predĺžil zmluvu s defenzívnym stredopoliarom Viktorom Pečovským do 31. decembra 2018.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný kapitán mužstva spod Dubňa (nar. 24. mája 1983) je stabilným členom slovenskej reprezentácie a nechýbal v kádri národného mužstva na nedávno skončených majstrovstvách Európy vo Francúzsku. Na kontinentálnom šampionáte zasiahol do dvoch duelov v základnej B-skupine - proti Rusom absolvoval celý zápas a proti Angličanom hral do 66. minúty.

 

So Žilinčanmi mal kontrakt do konca tohto kalendárneho roka. "Som rád, že mám aj naďalej dôveru klubu a trénerov, ktorí so mnou počítajú. Verím, že s týmto tímom ešte dosiahnem veľké víťazstvá a vybojujeme spolu nejakú trofej," povedal Viktor Pečovský po podpise novej zmluvy.

 

V Žiline pôsobí rodák z Brezna od júna 2011 po prestupe z Banskej Bystrice, v najcennejšom drese odohral 34 stretnutí a strelil 1 gól.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona