Pečovského potešila nominácia na ME 2016

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 12:07 • 2 min
Pečovského potešila nominácia na ME 2016

ŽILINA - Defenzívneho stredopoliara Viktora Pečovského veľmi potešila skutočnosť, že sa dostal do záverečnej nominácie slovenskej futbalovej reprezentácie na majstrovstvá Európy do Francúzska.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročného rodáka z Brezna si tréner národného tímu Ján Kozák vybral spolu s ďalšími 22 hráčmi. "Som nesmierne rád, že som sa dostal do záverečnej nominácie. Verím, že dostanem šancu aj vo Francúzsku a užijem si to plnými dúškami," povedal kapitán fortunaligového tímu MŠK Žilina na klubovom webe. Vo výbere na vrcholný turnaj nechýba ani jeho niekdajší spoluhráč Milan Škriniar, ktorý aktuálne pôsobí v talianskom klube Sampdoria Janov. "Milan si to svojimi výkonmi zaslúžil. V dvadsaťjednotke ukazoval, že je ťahúňom. Som rád, že v reprezentácii bude ďalší zástupca žilinského futbalu," doplnil Pečovský.


Hlavný kouč slovenského národného mužstva Ján Kozák zverejnil konečnú nomináciu na ME 2016 v pondelok predpoludním.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies