Pecko po postupe do osemfinále: Za robotu sme si ho zaslúžili

NETKY.SK • 25 Október 2013, 09:59 • 2 min
Pecko po postupe do osemfinále: Za robotu sme si ho zaslúžili

ABÚ ZABÍ - Slovenská futbalová reprezentácia do 17 rokov sa prebojovala do osemfinále majstrovstiev sveta tejto vekovej kategórie v Spojených arabských emirátoch vďaka štvrtkovému víťazstvu Uzbekistanu nad Chorvátskom 2:1 v C-skupine turnaja.

slovakia

left justify in out

Slovensku na postup stačili napokon aj štyri získané body za remízu s Hondurasom (2:2) a víťazstvo nad domácim tímom SAE (2:0). Zverenci trénera Ladislava Pecka sa umiestnili v A-skupine na tretej priečke a je jasné, že v tabuľke tretích tímov sa ocitnú medzi štvoricou postupujúcich mužstiev do osemfinále. Ich súperom bude pravdepodobne Uruguaj, ale existuje aj možnosť, že ním bude Maroko. "Pocity sú veľmi príjemné. Je dobré, že pokračujeme, že budeme mať znova možnosť ukázať, čo v nás je. Za tú robotu sme si asi ten postup zaslúžili," uviedol Pecko v rozhovore pre portál futbalsfz.sk.

Hráči sledovali zápas Uzbekistanu s Chorvátskom v televízii a po jeho skončení prepukla veľká radosť. "Dozvedel som sa to tak, že bol krik na chodbe. To bolo veľmi pozitívne aj z tohto pohľadu. Už som teda vedel, že Uzbekistan dal gól, lebo všetci chlapci to asi sledovali a kričali. Po konci zápasu vyšli na chodbu, kričali, tešili sa spolu, čo bolo veľmi príjemné," prezradil kormidelník slovenských mladíkov. Tí na šamionáte budú pokračovať ďalším zápasom v osemfinále. Meno súpera sa dozvedia v piatok večer. "Tréning máme už dnes poobede. Zajtra uvidíme, ako bude prebiehať presťahovanie a od soboty už bude prebiehať normálne príprava," dodal na záver Pecko k najbližšiemu programu slovenskej reprezentácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona