Pecko: Nálada je dobrá, víťazstvá nás musia nakopnúť

NETKY.SK • 4 Marec 2016, 15:54 • 2 min
Pecko: Nálada je dobrá, víťazstvá nás musia nakopnúť

BRATISLAVA - V sobotňajšom stretnutí 22. kola najvyššej slovenskej súťaže na trávniku FC DAC 1904 Dunajská Streda chcú futbalisti MFK Ružomberok nadviazať na výborný vstup do jarnej časti sezóny 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Pred týždňom uspeli zverenci trénera Ladislava Pecka v Zlatých Moravciach s FC ViOn (2:0) a v stredu zdolali doma Spartak Myjava tesne 1:0, zatiaľ neinkasovali. "Keď vyhráte, tak je nálada dobrá, ale nesmie nás to uspokojiť. Musí nás to nakopnúť. Potrebné je ešte viac pracovať, lebo na nás čaká veľa zápasov. Máme niektoré ciele, ktoré by sme chceli splniť," citovala oficiálna internetová stránka ružomberského klubu slová kouča spod Čebraťa.
Liptáci figurujú v súčasnosti na 7. mieste vo Fortuna lige s 30 bodmi, na sobotňajšieho protivníka zo Žitného ostrova, ktorému patrí 5. priečka v klasifikácii, majú iba dvojbodový odstup. "Bronzová" Myjava v nahustenej tabuľke získala 36 bodov. "Až tak vysoko sa nepozerám. Pôjdeme od zápasu k zápasu. Musíme vyhrávať a keď budeme, verím, že to prenesieme aj do domáceho pohára Slovnaft Cupu (vo štvrťfinále nastúpi "Ruža" proti Zlatým Moravciam, pozn.). V ňom by sme chceli ísť ďaleko," načrtol ciele L. Pecko.


Kormidelník MFK však vie, že proti Dunajskej Strede, ktorá neprehrala ostatných päť ligových súbojov, to nebudú mať jeho zverenci vôbec jednoduché. Hráči FC DAC v jarnej ouvertúre remizovali s Myjavou 1:1 a následne v stredu opäť v domácom prostredí zdolali Skalicu 1:0. "Bude to ťažký zápas a rozhodnú maličkosti. Cestujeme tam v dobrej nálade a dúfam, že sa s dobrou náladou aj vrátime," dodal na klubovom webe Ladislav Pecko. V prvom tohtosezónnom vzájomnom dueli vlani 26. septembra hráči Ružomberka zvíťazili v 11. kole Fortuna ligy doma nad Dunajskou Stredou 1:0 gólom slovenského reprezentanta Martina Jakubka v 49. min.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies