Pearsonová si najala inovátora Drinkwatera-Newmana

NETKY.SK • 14 Október 2013, 11:03 • 2 min
Pearsonová si najala inovátora Drinkwatera-Newmana

SYDNEY - Úradujúca olympijská víťazka v behu na 100 m prekážok Sally Pearsonová si za svojho nového trénera vybrala bývalého asistenta Antonyho Drinkwatera-Newmana.

slovakia

left justify in out

Austrálčanka sa minulý týždeň po 14 rokoch pracovne rozišla so Sharon Hannanovou. Drinkwater-Newman sa momentálne venuje juniorom v Gold Coast, v minulosti jeho služby využívala Medzinárodná asociácia atletických federácií (IAAF) v regionálnych projektoch a v rokoch 2006 až 2011 asistoval Hannanovej.

"Niekoľko rokov sme trénovali v jednom tíme, navyše bol Sharoniným asistentom. Vždy ma vzrušovali nové myšlienky, s ktorými prichádzal, preto viem, že to bude klapať," komentovala personálnu zmenu vo svojom realizačnom tíme Pearsonová. 

Na tohtoročných majstrovstvách sveta v Moskve bola druhá a neobhájila titul z Dägu. Medzitým však prekonala dve vážne zranenia zadného stehenného svalu. Hannanová preto neskrývala sklamanie z rozchodu. "Prebrali sme so Sally jej možnosti a ona verí, že toto je najlepšie riešenie. Dosiahli sme zopár skvelých výsledkov. Podmanili sme si svet, želám jej do budúcnosti len to najlepšie," povedala. 

Pearsonová deklarovala, že jej najbližším cieľom sú halové majstrovstvá sveta, ktorá sa v marci uskutočnia v poľskom Sopote. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies