Pčolinský nevidí dôvod na odvolanie ministerky Kolíková, na klube Sme rodina čelila nepríjemným otázkam

NETKY.SK • 7 Máj 2021, 06:08 • 2 min
Pčolinský nevidí dôvod na odvolanie ministerky Kolíková, na klube Sme rodina čelila nepríjemným otázkam

BRATISLAVA - Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) zodpovedala na poslaneckom klube hnutia Sme rodina všetky otázky poslancov k podnikaniu jej rodinnej firmy.

slovakia

left justify in out

V štvrtkovej diskusnej relácii televízie Joj Na hrane to povedal predseda poslaneckého klubu Sme rodina Peter Pčolinský s tým, že na základe toho nevidí dôvod na to, aby bola odvolaná zo svojej funkcie.

Mimoriadna schôdza, na ktorej má byť Kolíková odvolávaná z funkcie, bude v pondelok (10. mája), ktorá sa začne o 10:00 hodine. Schôdzu iniciovala opozičná strana Smer - sociálna demokracia (Smer-SD). Podľa jej predsedu Roberta Fica je preukázané, Kolíkovej rodinná firma Elektronika okráda ľudí v bytových domoch a vyciciava štát. Hovorí aj možnom konflikte záujmov.

 

img

 

Prečítajte si tiež: AKTUALIZOVANÉ: Smer-SD podá návrh na vyslovenie nedôvery ministerke spravodlivosti, údajne okráda ľudí

 

"Pani Kolíková a jej firma sú zlodeji a zarábajú na štáte. Túto jej obludnosť a drzosť tolerovať nemienime. Pôjdeme pani ministerke po krku, keďže nič iné si nezaslúži,” povedal Fico na minulotýždňovej tlačovej besede.

 

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková neskôr potvrdila, že spoločnosť Elektronika je firma po jej zosnulom otcovi, ktorý sa venoval televíznemu prostrediu„Následne po jeho úmrtí prevzal spoločnosť môj brat, ktorý v tejto rodinnej firme úspešne pokračuje a má v tom môj obdiv,“ okomentovala Kolíková. 

 

Mohlo by vás zaujímať: AKTUALIZOVANÉ: Podľa strany Smer-SD je ministerka Kolíková zapletená do pofidérnych kšeftov



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies