Pčolinský: Deti sú perspektívou tejto krajiny

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 16:33 • 2 min
Pčolinský: Deti sú perspektívou tejto krajiny

BRATISLAVA – Dôraz na rodinnú politiku chýba v programovom vyhlásení vlády poslancovi NR SR za hnutie Sme rodina Petrovi Pčolinskému. „Rodinná politika je nesmierne dôležitá vo vzťahu k budúcnosti štátu. Deti sú perspektívou tejto krajiny,“ povedal Pčolinský v závere piateho dňa druhej schôdze parlamentu, na ktorej sa diskutuje o vládnom programe.

slovakia

left justify in out

Parlament poslanec za Sme rodina vyzval, aby nerozhodoval politicky, ale v prospech ľudí.

 

Štát podľa Pčolinského roky zanedbával podporu mladých, čo má za následok, že manželským párom sa rodia deti po tridsiatke ako aj odchod tisícov mladých ľudí do zahraničia. Vláda by podľa opozičného poslanca mala rodiny podporovať, inak sa Slovensko nepohne dopredu.


V rozprave k vládnemu programu už vystúpilo všetkých 42 písomne prihlásených poslancov, ústne sa do diskusie nahlásilo 31 zákonodarcov, z ktorých už časť stihla predniesť svoje vystúpenia. Budúci týždeň schôdza k vládnemu programu pokračuje v utorok od 9:00, do diskusie je nahlásených ešte 18 zákonodarcov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona