PC HRY Klasické herné trháky na súčasnú konzolu Xbox vďaka spätnej kompatibilite

NETKY.SK • 28 November 2021, 12:0 • 2 min
PC HRY Klasické herné trháky na súčasnú konzolu Xbox vďaka spätnej kompatibilite

Xbox umožnil spätnú kompatibilitu vyše 70 herným titulom z predošlých rokov, najmä z éry Xbox 360, ale aj klasického Xboxu. Multiplayer hry Halo infinite je v beta verzii dostupný zdarma na vyskúšanie, herná kampaň prichádza 8. decembra.

slovakia

left justify in out

 

Oslava 20. výročia Xbox hernej konzoly a hernej série Halo prináša mnoho klasických herných trhákov, ale aj ohlásenie novej Halo kampane pre hernú komunitu Xbox. Počas tohto obdobia boli vydané 4 generácie hernej konzoly Xbox, nespočetné množstvo herných eventov a vydaných hier, partnerstvá s inými spoločnosťami, kozmetických doplnkov do hier a aj ikonické kultúrne momenty, niekedy až v netradičnej podobe, akou je napríklad Xbox Series X Mini Fridge, kde ide o chladničku s dizajnom hernej konzoly Xbox Series X.

 

Míľnikom sú aj herné tituly, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou herných konzol. Do katalógu dostupných hier sa dostávajú desiatky starších herných titulov z predchádzajúcej generácie Xbox herných konzol. Ide tak o vyše 70 hier, ktoré se podarilo spoločnosti opätovne vrátiť do virtuálnej knižnice. Patrí sem napríklad kompletná séria Max Payne, F.E.A.R. herná séria a mnoho ďalších dostupných Xbox klasických hier.

 

Mohlo by vás zaujímať: PC HRY RECENZIA: Forza Horizon 5

 

 

FPS Boost mieri na vybrané herné tituly, vďaka ktorému získajú optimalizáciu a zároveň lepšiu hrateľnosť pri vyššej frekvencii snímok za sekundu. Táto funkcia sa dostáva samozrejme medzi herné tituly pri hernej konzole Xbox, ale aj pre majiteľov predplatnej služby Xbox Game Pass, presnejšie u hier z Xbox Cloud Gaming.

 

Zoznam hier, ktoré získali FPS Boost a spätnú kompatibilitu pre herné konzoly Xbox Series X|S, môžete nájsť na nasledujúcich obrázkoch, alebo priamo v tabuľke na hlavnej stránke Xbox.

 

img

 

img

 

Samozrejme, nesmieme zabudnúť na Halo sériu. Halo Infinite si môžu hráči vyskúšať zadarmo v online multiplayerovom prostredí. Nepremeškajte tak možnosť vyskúšať ďalší herný titul známej hernej série. Kampaň do hry prichádza už čoskoro, presnejšie 8. decembra 2021.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona