Pax Jolie Pitt si na dovolenke zranil nohu

NETKY.SK • 29 December 2015, 13:29 • 2 min
Pax Jolie Pitt si na dovolenke zranil nohu

BRATISLAVA - Pax Jolie Pitt, adoptívny syn herečky Angeliny Jolie Pitt a herca Brada Pitta, si počas dovolenky v thajskom Phukete zranil nohu.

slovakia

left justify in out

Informáciu pre magazín Us Weekly prezradil anonymný zdroj dodávajúc, že chlapec má pre zranenie nohu v sadre a musí chodiť s barlami. Dvanásťročný Pax si vraj nohu poranil pri jazde na vodnom skútri.


Herecký pár s rodinou strávil v Thajsku sviatočný víkend. Okrem jazdy na vodných skútroch podľa zdroja skákali z jachty do mora, plávali a navštívili aj miestny hinduistický chrám, v ktorom sa Angelina Jolie Pitt pomodlila. Počas dovolenky navštívili aj Vietnam, ktorý je Paxovou rodnou krajinou.


V juhovýchodnej Ázii je rodina od začiatku decembra, keď pricestovali do Kambodže za 40-ročnou Jolie Pitt, ktorá tam nakrúca biografickú snímku z obdobia Červených Kmérov First They Killed My Father. V Kambodži sa narodil ich najstarší adoptívny syn Maddox.


Pax, ktorého si Jolie osvojila v roku 2007, má okrem 14-ročného Maddoxa ďalších štyroch súrodencov, 10-ročnú Zaharu, deväťročnú Shiloh a sedemročné dvojčatá Knoxa a Vivienne.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies