Pawlowski: Wislu by nespasili ani Mourinho či Guardiola, mali by veľké problémy

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 12:49 • 2 min
Pawlowski: Wislu by nespasili ani Mourinho či Guardiola, mali by veľké problémy

KRAKOV - Bývalý tréner poľského futbalového klubu Wisla Krakow Tadeusz Pawlowski sa s odstupom niekoľkých dní ohliadol za svojím krátkym pôsobením na lavičke tohto účastníka Ekstraklasy.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatdvaročného kormidelníka angažovali predstavitelia Wisly 22. decembra, vo funkcii zotrval len dva mesiace. V jarnej časti získali jeho zverenci z piatich zápasov tri body za tri remízy a patrí im 14. pozícia v rámci 16-člennej poľskej elity. Pawlowského nahradil kouč Marcin Broniszewski.


"Podľa mňa je všetko jasné. Dostal som príliš málo času dať tím dohromady. Už na prvom tréningu som čelil ťažkostiam - päť zranených hráčov. Problémy sa postupne kopili. Ak by prišli hoci aj Louis Van Gaal, José Mourinho či Pep Guardiola, mali by veľké problémy," skonštatoval pre przegladsportowy.pl rodák z Vroclavu, ktorý v rokoch 2014 - 2015 viedol miestny klub Slask.


Pawlowského môže utešiť iná skutočnosť - patrí do výnimočnej spoločnosti trénerov, ktorých prepustili 29. februára, teda v špeciálny deň priestupného roka so štvorročným intervalom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies