Pavol Sirotný aj naďalej trénerom mužského výberu SR

NETKY.SK • 15 December 2013, 09:12 • 2 min
Pavol Sirotný aj naďalej trénerom mužského výberu SR

ŽILINA - Pavol Sirotný mal vo výberovom konaní ďalších troch protikandidátov.

slovakia

left justify in out

Pavol Sirotný zostal na poste trénera slovenskej mužskej reprezentácie vo vodnom póle. Na tejto pozícii ho do konca baráže o postup na majstrovstvá Európy 2014 do Budapešti, v ktorej tím SR nastúpi 15. februára a 1. marca 2014, potvrdil jednohlasne sedemčlenný výkonný výbor Slovenského zväzu vodného póla (SZVP) na svojom sobotňajšom zasadnutí v Žiline. Pavol Sirotný mal vo výberovom konaní ďalších troch protikandidátov.
Meno súpera v play-off sa dozvedia Slováci vo štvrtok 19. decembra. Ak sa slovenský výber kvalifikuje na júlový kontinentálny šampionát, Pavol Sirotný zostane na poste až do konca ME. 

Päťdesiattriročný odborník (nar. 6. júna 1960) pôsobí ako hlavný tréner mužskej reprezentácie SR od februára 2012. V minulosti pracoval ako asistent až pri troch kormidelníkoch - pri Ladislavovi Bottlikovi, Ondrejovi Gajdáčovi aj Chorvátovi Antemu Nakičovi. Okrem toho trénoval aj reprezentácie Egypta a Turecka, v týchto krajinách viedol aj klubové mužstvá. 

Výkonný výbor SZVP v sobotu potvrdil ma svojich pozíciách aj trénerov ďalších výberov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona