Pavol sa ulakomil na čokoládu za euro, hrozí mu väzenie

NETKY.SK • 6 Máj 2015, 11:27 • 2 min
Pavol sa ulakomil na čokoládu za euro, hrozí mu väzenie

BRATISLAVA - Na karamelovú čokoládu za jedno euro sa ulakomil 28-ročný Pavol z Trenčianskej Teplej, za krádež a vlámanie mu teraz hrozí väzenie.

slovakia

left justify in out

Pavol sa totiž v utorok večer vlámala do reštaurácie v trenčianskom parku. Odtiaľ si vzal len jednu karamelovú čokoládu, no pri vlámaní poškodil okno a majiteľovi reštaurácie tak spôsobil škodu za 55 eur. Ako ďalej agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, objekt reštaurácie bol zabezpečený, mladíka tak trenčianski policajti chytili priamo pri čine. Navyše Pavol nie je žiadne neviniatko, za podobný skutok bol už za posledný rok raz obvinený a teraz je v podmienke. Mladík už čelí obvineniu z prečinu krádeže. Policajný vyšetrovateľ spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného do väzby. V krátkom čase by o tom mal rozhodnúť sudca Okresného súdu v Trenčíne. V prípade dokázania viny hrozí Pavlovi väzenie na šesť mesiacov až tri roky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies