Pavol Hammel má na zimu nepríjemné spomienky

NETKY.SK • 5 Január 2015, 14:13 • 2 min
Pavol Hammel má na zimu nepríjemné spomienky

BRATISLAVA - Slovenský hudobník Pavol Hammel si v rozhovore pre agentúru SITA zaspomínal na veselú zimnú príhodu spred niekoľkých rokov.

slovakia

left justify in out

„Raz som šiel v zime s kamarátmi na Zamkovského chatu a nemal som zimné topánky. Hovoril som si totiž ’načo si budem kupovať kvôli jednému dňu nové topánky do snehu’. Nakoniec bol všade ľad a každý išiel normálne, len ja som sa šmýkal ako pes,“ priblížil 66-ročný spevák. „Neviem, či to bolo vtipné, ale všetci sa mi rehotali,“ usmial sa s odstupom času spevák. Ďaleko vtedy podľa vlastných slov nezašiel. „Napokon som sa otočil, že ’ja vám kašlem na tieto zimné radovánky’,“ pokračoval rodák z Bratislavy. „Deň predtým som bol totiž na lanovke, ktorú tiež neznášam. Bola strašná zima a lanovka zrazu na desať minút zastavila. Zostal som tam visieť, pod nohami sneh, stromy, všetko...,“ vysvetlil známy interpret. „Celý život je sranda, no vtedy som sa veľmi nesmial,“ dokončil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies