Pavol Hammel chystá dva koncerty v Českých Budějoviciach

NETKY.SK • 30 September 2014, 10:47 • 2 min
Pavol Hammel chystá dva koncerty v Českých Budějoviciach

BRATISLAVA - Slovenský hudobník Pavol Hammel bude v októbri koncertovať s Juhočeskou filharmóniou v Českých Budějoviciach.

slovakia

left justify in out

„Oslovili ma, či by som s nimi nespravil nejaký koncert. Dnes už hocikto robí so symfonickým orchestrom,“ poznamenal známy hudobník. „Vydal som v deväťdesiatom piatom Unplugged a oni teraz prišli, že by to chceli obnoviť, tak ma potešilo, že nejaký symfonický orchester v Českých Budějoviciach má záujem a súhlasil som,“ prezradil. Muzikanta čakajú s juhočeskými filharmonikmi dva koncerty, z toho najbližší sa uskutoční 16. októbra.

 

Nové piesne hudobník podľa vlastných slov momentálne nechystá. „Uvidíme, čo bude ďalej, netreba sa nikam ponáhľať,“ podotkol. „Ja si teraz užívam každý deň, zobudím sa a teším sa, som spokojný,“ prezradil Bratislavčan v rozhovore pre agentúru SITA. 

 

Čoskoro podľa vlastných slov začne po krátkej prestávke opäť maľovať. „O chvíľu sa bude kúriť a konečne budem mať v ateliéri teplo. V lete som maľovať nemohol, keďže mám ateliér v kotolni, a keď sa tam nekúri, je tam strašná zima,“ dodal. 

 

Šesťdesiatpäťročný hudobník však svoje obrazy zatiaľ aspoň vystavuje. „Vystavujem v Štúdiu L+S, inštalácia trvá od júna, keď som tam robil Music a la carte s Rózsom a Valihorom a obrazy tam budú visieť až do 25. októbra. Som veľmi rád,“ poznamenal na záver.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies